Crystal-Fashion® NEWSPAPER martie 2017

28.02.2017

                                                 Crystal-Fashion® NEWSPAPER martie 2017
                                              In cazul in care imaginile nu se afiseaza, click aici

1. Mărţişor
Zilele de 1 şi 8 martie sunt speciale pentru noi, mai ales datorită faptului că reprezintă începutul primăverii, apariţia florilor şi dezmorţirea vremii.
Cu ocazia acestor zile, barbaţii îşi râsfaţă doamnele cu mărţişoare, flori şi mici surprize.
Mărţişorul este un mic obiect de podoabă legat de un şnur împletit dintr-un fir alb şi unul roşu. Femeile şi fetele primesc mărţişoare şi le poartă pe durata lunii martie, ca semn al sosirii primăverii.

2. Propunderi pentru 8 martie
 Fiecare femeie merită să fie în mijlocul atenţiei indiferent de vârstă. Crystal-Fashion® vine în ajutorul tâu cu propuneri de cadou pentru ziua natională a femeilor: Alege un mărţişor din argint cu cristale Swarovski ce se poate purta pe termen lung, bijuteriile vin însoţite de traditionalul şnur rosu cu alb.

3. Cea mai comoda bijuterie
Skin Crystal Chaton & Rivoli - cele mai comode bijuterii ever! Datorită siliconului transparent colierele sunt extrem de comode şi uşoare. Skin Crystal este ideal pentru orice vârstă, foarte potrivit persoanelor care îşi doresc o bijuterie care nu iasă tare în evidenţă însă dă un plus de eleganţă. Efectul final este ca şi cum cristalul ar fi lipit de piele.

 

 4. Modele noi la cercei de dans
Mai sunt doar câteva zile pănă la Dance Masters România!
Vezi noile modele apărute la categoria CERCEI DE DANS, perfecte atât pentru o rochie de seară cât şi pentru o ţinută casual.

5. CARCASE CRISTALIZATE pentru orice telefon


6. Culoare noua la Rivoli: BERMUDA BLUE

7. Extindem modelul Breeze si Ligia
Cele mai fresh modele create în atelierul Crystal-Fashion® au fost extinse cu specialităţi pentru viitoare mirese. Noi ştim cât de important e ca în ziua ta magică să arăţi şi să te simţi ca o prinţesă, astfel creativitatea noastră nu are limite, ne pregătim cu forţă ca să te putem ajuta. Tu pe care o alegi?

 

8. Crystal-Fashion® la "Mercedes Benz Fashion Week" in Spania, Madrid
Mereu în centrul atenţiei! Suntem mândrii de ceea ce facem, şi de produsele noastre care au ajuns la "Mercedes Benz Fashion Week". Putem să spunem că avem cele mai "HOT" şi "FASHION" bijuterii nu numai în ţară, dar şi în străinătate suntem între cei mai buni! Iată minunăţiile cu care am participat:

 

9. Promotie
Aşa cum bine stiţi, în atelierul nostru va puteţi bucura de reduceri permanente de până la 50%. Am reînnoit stocul produselor aflate la reducere -> Check it!

 Numărătoarea inversă a început! Mai sunt doar câteva zile!

                   

Follow this link to unsubscribe

{{var subscriber.getUnsubscriptionLink()}}

« Inapoi
© Developed by CommerceLab