Cristale Swarovski, Accesorii Argint, Bijuterii Crystal-Fashion

0

Nu aveti nici un produs in cos..

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul dvs. de cumparaturi.Crystal-Fashion® NEWSPAPER octombrie 2017

04.10.2017

                                         Crystal-Fashion® NEWSPAPER octombrie 2017
                                        în cazul în care imaginile nu se afişează, click aici

1.Culori pastel ce aduc zâmbete pe feţe.
Bijuteriile sunt marea dragoste a femeilor. Culorile pastelate aduc un zâmbet pe obrăjorii tuturor de fiecare dată când apar noutăţi pe aceste nuanţe. Iată câteva dintre aceste frumuseţi:

 2. Noutăţi la categoria "inele"
Inelele "Open Raindrops" au un design modern. Se pot purta pe toate degetele, pe o mână sau amândouă în funcţie de preferinţe. Inelele sunt mici, reglabile si se poartă pe vârful, pe mijlocul degetelor sau normal în partea de sus.

 

3. Evenimentele tale de toamnă accesorizate de către marca noastră Crystal-Fashion®
Dorinţa de a arăta bine este una absolut normală. Totuşi pentru a obţine un look sofisticat, nu este suficient doar să purtaţi o rochie modernă. Fără accesorii look-ul va fi incomplet şi acest lucru îl ştiu toate fashionistele. De cele mai multe ori, alegerea unui accesoriu precum o brăţară, un colier ieşit din comun sau o pereche de cercei, necesită mult mai mult timp decât achiziţionarea ţinutelor. Sezonul de toamnă aduce cu sine multe noutăţi. Trebuie să analizaţi cu atenţie bijuteriile propuse care atrag atenţia şi să alegeţi ceea ce vi se potriveşte cel mai bine.

 

4.Ne pregătim pentru Campionatul Mondial de Dans 2017
Campionatul Mondial se organizează în premieră absolută în data de 03-05 noiembrie 2017 la Bucureşti Sala Polivalentă. Atelierul nostru sponsorizează evenimentul cu sprijinul Swarovski. Toate premiile câştigate la fiecare categorie vor fi oferite de marca noastră.


                   

   

 

Follow this link to unsubscribe

 

{{var subscriber.getUnsubscriptionLink()}}

« Inapoi
© Developed by CommerceLab