Evenimentele elegante sunt cele la care se preteaza cele mai bijuteriile masive care aduc un plus de stralucire si glam tinutelor elegante de seara. Hope Concert (noua denumire a galei Twin Art), un eveniment cultural major, deja consacrat, al fundației HHC România a fost prilejul prin care brand-ul autohton Crystal-Fashion a fost prezent la Ateneul Roman, alaturi de distinsa Amalia Enache (prezentatoarea Stirilor de seara de la ProTV). 

Organizat de “Hope and Homes for Children România” în beneficiul copiilor vulnerabili, Hope Concert a inseamnt ingemănarea tuturor gândurilor frumoase, transmitand un mesaj special: "Arta, în toate formele ei, vine în sprijinul nemijlocit al copiilor dezavantajaţi". Pe langa artisti de renume, Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a fost acolo pentru a se bucura de atmosfera culturala, dar si de frumusetea gazdelor galei, Amalia Enache si Printesa Marina Surdza.

amalia

Amalia Enache a purtat o rochie intr-o nuanta corai, semnata Parlor, pe care a accesorizat-o cu cercei rafinati Deborah realizati in atelierul Crystal-FashionCerceii mari candelabru sunt formati dintr-un cristal urias in forma de para cu prelungire de fasii din cristale in monturi marunte, ce emana o eleganta aparte. 

Suntem pentru a doua oara consecutiv prezenti la acest eveniment de amploare. Anul trecut, Amalia Enache ne-a facut onoarea de a purta cercei Elwira Chandelier Princess Wide Pear si bratari Swan si Double Elastic Rivoli Chaton, realizate in atelierul Crystal-Fashion, care au innobilat o rochie de seara neagra. 

amalia