Sunt frumoase, admirate si apar in emisiuni TV si in reviste. Vedetele din Romania, pot intra in competitie cu starurile de la Hollywood prin tinutele glam pe care le afiseaza la evenimente mondene si listele lungi de admiratori. Paginile lor de Facebook au zeci de mii de Like-uri, de aceea ne onoreaza atunci cand scriu despre colaboarea cu brand-ul Crystal-Fashion care le insoteste la evenimentele publice din tara sau din strainatate!

amadeus1

Trupa Amadeus are aproape 60.000 de fani pe pagina oficiala de Facebook. Cele patru soliste au purtat salopete din paiete cu efect spectaculos, pe care le-au accesorizat cu cercei Crystal-Fashion. Fotografia a strans peste 200 de Like-uri!

 bianca

Prezentatoarea stirilor de week-end, de la KanalD, Bianca Ionita a participat la un eveniment caritabil, unde a purtat cercei Crystal-Fashion cu perle si cristale Swarovski. Peste 2600 de persoane urmaresc virtual aparitiile ei publice. 

camelia

Prezentatoarea stirilor sportive de la Digi Sport, Camelia Baltoi a fost o deavarata Lady in Red la Ok! Oscar Party, unde a purtat cercei opulenti de la Crystal-Fashion. Fotografia ei a strans peste 300 de Like-uri! 

mada

Urmarita de 18.000 de fani actrita Madalina Anea a impresionat la petrecerea Harper's Bazaar printr-o rochie diafana, accesorizata cu cercei Crystal-Fashion din cristale Swarovski. 

simo

Delicata Simona Taranu a emanat o eleganta rafinata la Balul Venetian organizat de revista OK. Ea a purtat "ciorchini"din prele cu pietre Swarovski si a fost imortalizata in paginile revistei si pe pagina de Facebook a publicatiei, unde 140 de oameni si-au aratat admiratia!