Bijuterii Feng Shui. Afla ce se poarta in anul Calului de Lemn!

De secole, Feng Shui-ul este asociat cu prosperitatea si sanatatea. Acest sistem stravechi de cunostinte se bazeaza pe folosirea anumitor elemente pentru a imbunatati influentele energiei inconjuratoare, asa incat sa avem o viata mai buna in toate domeniile. Tradus, Feng Shui inseamna “aer si apa”, doua “ingrediente” de baza ale vietii pe Pamant. Practic, aplicand cunostintele Feng Shui, poti fi in armonie cu natura si te poti bucura de toate beneficiile care decurg de aici: mai putin stres, o viata linistita si implinita, plina de satisfactii.

Feng Shui-ul porneste de la un principiu de baza: crearea unui echilibru intre energiile yin si yang si combinarea armonioasa a celor cinci elemente ale naturii: Lemnul, Focul, Pamantul, Apa si Metalul. Din ce in ce mai raspandita printre cerintele celor care isi decoreaza casa, aceasta arta este foarte des utilizata si de cei care isi doresc sa aiba in permanenta un flux de energii pozitive in jurul lor. Iar una dintre cele mai bune metode pentru a reusi acest lucru este sa folosesti bijuterii care atrag bunastarea. Tocmai de aceea, cristalele pretioase si metalele au fost folosite inca din cele mai stravechi timpuri ca si elemente protectoare.

 

cal

 

Si cum anul 2014 este anul Calului de Lemn, daca vrei sa fii in armonie cu energia Feng Shui, e bine sa porti bijuterii in culori asociate cu elementul Lemn – adica orice nuanta de verde si maro. La fel de bine, poti opta pentru culori asociate cu Apa si Pamantul, deoarece aceste doua elemente consolideaza energia Lemnului. 

 

 colaj2

Crystal-Fashion®, branding partner Branding Partner Swarovski, iti ofera o gama larga de bijuterii, realizate exclusiv din cristale SWAROVSKI® ELEMENTS. Swarovski a revolutionat in ultimii zece ani oferta paletelor de culori, reusind sa puna la dispozitia producatorilor cea mai larga si compexa gama de nuante. Verdele a fost o culoare asupa careia designerii s-au concentrat in mod deosebit, reusind sa produca cristale colorate in nuante iesite din comun: verdele iarba, in doua tonuri (peridot si chrysolite), verdele smarald (emerald), verdele puternic (fern green si dark moss), verde pal (eremite, olivine si palace green opal).

 colaj1

 

Folosind tehnici de asamblare cu tehnologie dezvoltata, se poate realiza orice model, dupa imaginatia clientului, in orice combinatie de culori – poti alege intre 100 de cristale in nuante diferite.  Atelierul Crystal-Fashion pune la dispozitie o serie de combinatii de nunate complementare, ce se asorteaza intr- un degrade perfect. Trei tipuri de produse materializeaza cele mai de success degradeuri dezvoltate in ultimii cinci ani: Chaton FlowerChaton Ball si Waterfall.

Alege bijuteriile Crystal-Fashion®, realizate exclusiv din cristale SWAROVSKI® ELEMENTS, si fii in armonie cu energiile Feng Shui ale anului 2014!

Aparitii media: