Craciunul reprezinta momentul in care ne intoarcem in sanul familiei, daruim cadouri si emotii, ne amintim de copilarie si reflectam la momentele frumoase din viata noastra. Este sarbatoarea preferata a multora dintre noi, dar si a artistului Aurelian Temisancare si-a propus sa celebreze Craciunul printr-un colind american, pe care il canta alaturi de sotia sa, Monica Davidescu si trupa care il acompaniaza, The Funk Society."Baby it's cold outside" reprezinta o metafora care simbolizeaza spiritul Craciunului, bucuria de a-i avea alaturi pe cei dragi, dar marcheaza totodata si 20 de ani de cand a cunoscut-o pe actrita Monica Davidescu!

monica1

Cu ocazia inregistrarii acestui colind american, actrita Monica Davidescu a purtat bijuterii cu efect spectaculos si o stralucire intensa de la Crystal-Fashion! Este vorba despre cerceii Deborah cu cristale Swarovski si furnituri de argint. 

monica2

 Deborah sunt cercei mari candelabru cu un cristal urias in forma de para cu prelungire de fasii din cristale in monturi marunte si au mai stralucit in public cu ocazia Balului Venetian organizat de revista OK! 

monica3

Aparitii Media:

 http://www.unica.ro/articol/cum-o-recucereste-aurelian-temisan-pe-monica-davidescu-dupa-20-de-ani-video-115601http://fashionandbeauty.ro/presscenter/aurelian-temisan-o-recucereste-elegant-pe-monica-davidescu-dupa-20-de-ani