In fiecare an, odata cu decernarea Premiilor Oscar, revista OK! Romania realizeaza o mare petrecere, in care vedetele imbraca tinute de red-carpet si fac propriile pronosticuri cu privire la filmele care vor castiga "omuletii de aur". Si in 2015, la Biavati Events a avut loc o astfel de petrecere glam la care au raspuns prezente toate celebritatile din Romania!

Cu aceasta ocazie, Melania Medeleanu si echipa redactionala a revistei OK! a purtat rochii elegante Bella Sposa, accesorizate cu bijuterii Crystal-Fashion care au adus un plus de rafinament tinutelor, aceasta colaborare fiind mentionata in paginile revistei din luna martie!

ok

Prezentatoarea PrimaTV, Melania Medeleanu a purtat cu aceasta ocazie o rochie in nuanta mustului careia i-a adaugat un plus de stralucire prin cerceii candelabru Pear Sensation care se potrivesc oricarui tip de fata, la orice coafura si la orice tinuta! Desi voluminosi, nu sunt foarte grei, iar cristalele au adancime si reflecta lumina intr-un mod senzational, evocand stralucirea lunii!

melania2

Elena Stoichita (redactorul sef al revistei OK!) si Bianca Ionita (KanalD )au purtat colierul Noemi Necklace de la Crystal-Fashion, respectiv cercei voluminosi din colectia Sonja by Crystal-Fashion, mai exact modelul Feeria ce magnetizeaza orice privire prin aspectul voluminos si combinatia inedita de cristale in nuantele marii!

colaj ok2

Totodata, si echipa revistei OK! Romania a purtat bijuterii Crystal-Fashion care au dat o nota suplimentara de eleganta rochiilor de seara si au evocat accesoriile spectaculoase purtate de actritele de la Hollywood!

ok team