Febra Oscarurilor a cuprins si vedetele din Romania care au participat la Ok! Oscar Party, eveniment organizat de revista OK!, in clubul Loft din Capitala. Cele mai atragatoare celebritati din lumea televiziunii, muzicii si modei au pasit pe covorul rosu, in lumina reflectoarelor, etaland tinute de seara si bijuterii spectaculoase de la Crystal-Fashion. Sa trecem in revista ce a purtat fiecare dintre acestea:

mirela1 

Designerul Mirela Stelea (sotia lui Bogdan Stelea) a preferat cercei candelabru, supradimensionati, cu cristale Swarovski negre si fumurii, Fiord Waterfall accesorizand o rochie lunga de seara cu aplicatii din pietre in zona decolteului.

simona2

Simona Taranu, prezentatoarea stirilor sportive de la Digi 24 a preferat cercei lungi, Star Waterfall, din cristale de dimensiuni si forme diferite care bat in ape albastrui. Ea a fost o aparitie eleganta si distinsa la OK! Oscar Party.

badoi4

Alexandra Badoi, prezentatoarea rubricii Meteo de la Observatorul Antenei1 a preferat cercei din cristale transparente, de la Crystal-Fashion accesorizand astfel o tinuta cu aplicatii pretioase in zona decolteului. 

camelia2

Delicata Camelia Baltoi (Digi Sport) a optat pentru cercei Galactic Pear Waterfall  care au stralucit discret prin par.

amadeus1

Patricia Cimpoiasu, membra a trupei Amadeus a purtat o rochie cu paiete, pe care a innobilat-o cu cercei Golden Shadow Waterfall de la Crystal-Fashion!

amadeus2

Bianca Gavrilescu, noua componenta a trupei Amadeus si castigatoarea Top Model Romania in 2012 a ales cercei Chrystallized de Art  sub forma unui cristal urias decorat cu chatoane mici.