Gala Romanian Music Awards, reuneste an de an, la creme de la creme in materie de artisti locali, iar editia din 2014 nu a facut exceptie! Antonia, Alex Velea, Andreea Banica, Xonia, Elena Gheorghe, Nicole Cherry, Vunk, Fly Project si multe alte vedete au urcat pe scena amenajata in Piata Mare din Brasov pentru a primi premii, ce atesta contributia pe care o aduc la succesul muzicii romanesti. Ca in fiecare an, vedetele si-au facut aparitia pe covorul rosu, iar unele dintre ele si-au ales tinute sport, in timp ce cantaretele au ales rochii elegante si sclipitoare.

Una dintre cele mai apreciate aparitii a fost cea a Elenei Gheorghe care a purtat o rochie lunga de la Blumarine (asigurata de Dressbox), pe care a accesorizat-o cu cercei Frame Angelina Princess Oval, creati in atelierul Crystal-Fashion!

 elena1

Cerceii Frame Angelina Princess Oval formati din doua cristale diferite (patrat si oval, incadrati intr-o rama delicata formata din cristale marunte) sunt ultra- eleganti si se potrivesc evenimentelor de gala! In plus, sunt preferatii Elenei Gheorghe, ea purtandu-i la diferite evenimente din viata publica si privata!

elena2

Aparitii Elenei Gheorghe la Romanian Music Awards a fost remarcata si apreciata de mai multe publicatii on-line din Romania: