S-a incheiat sezonul Gold al emisiunii "Te Cunosc de Undeva" care a reunit cei mai buni concurenti din istoria show-ului. De la prima pana la ultima emisiune, Crystal-Fashion a stralucit alaturi de membrii juriului si de concurente. Alina Puscas, Andreea Balan, Lora, Anda Adam, Maria Buza si Rona Hartner au purtat bijuterii cu cristale Swarovski realizate in atelierul Crystal-Fashion

tcdu1

Fie ca vorbim despre cercei, bratari, inele sau coliere, bijuteriile Crystal-Fashion sunt moderne, colorate si electrizante! Transforma orice tinuta banala intr-una chic si orice rochie eleganta de seara intr-o aparitie ravisanta!

tcdu2

Oricare dintre vedetele care au purtat bijuteriile Crystal-Fashion poate fi o sursa de inspiratie pentru o femeie obisnuita care se poate metamorfoza intr-o diva moderna. 

tcdu3

In plus, bijuteriile Crystal-Fashion sunt accesibile, pe site-ul nostru www.crystal-fashion.ro, regasindu-se modele de cercei, inele, bratari si coliere, pe care oricine si le poate permite. Iata cata bucurie le starneste celor care le poarta!

tcdu4