A reinceput un nou sezon al emisiunii Te Cunosc de Undeva, la Antena1 si evident o noua colaborare cu Crystal-Fashion! Ca si in sezonul trecut, frumoasa Alina Puscas, prezentatoarea emisiunii a purtat la prima editie cercei spectaculosi, accesorizand o tinuta de seara stralucitoare cu o croiala sexy, dar feminina! 

alina1

Este vorba despre cerceii Olga,  realizati din cristal sew-on cu spatele mat, care au fost decorate apoi cu cristale marunte. Acesti gen de cercei se potrivesc femeilor cu gatul lung si subtire si cu parul lung, adaugand un plus de stralucire oricarei aparitii, intr-o tinuta eleganta de seara!

lora

Si pentru ca emisiunea Te Cunosc de Undeva provoaca vedetele la metamorfozari spectaculoase, solista Lora s-a transformat in Jennifer Lopez si a optat pentru cercei Angelina Chaton Pear! Acest model de cercel se remarca printr-o stralucire deosebita, datorita cristalellor Chaton si a formei clasice, dar de efect!

ozana

Talentata solista Ozana Barabancea, membra juriului emisiunii  a optat pentru un potpuriu de bijuterii realizate in atelierul Crystal-Fashion. Este vorba despre colierul Sophia, inelul Chic Ring si bratara Dispated Round Chessboard.

anda

Si extravaganta Anda Adam s-a transformat pentru o seara in Katy Perry care a imitat stilul Cleopatrei. Ea a optat pentru cercei cu cristale Swarovski in forma de ochi de pisica! 

Aparitii media: