Anul 2015 a inceput in forta pentru brand-ul Crystal-Fashion. In fiecare zi in atelierul nostru se nasc produse din ce in ce mai mai spectaculoase care sclipesc in pictorialele revistelor sau alaturi de vedete renumite din Romania. Revista Tabu a prezentat povestea de succes  trupei Amadeus, iar cu ocazia acestui pictorial cele patru fete au purtat bijuterii Crystal-Fashion, mai exact cercei opulenti cu cristale Swarovski, realizati in atelierul nostru din Cluj!

amadeus1

Revista Cosmpolitan a prezentat-o pe coperta pe frumoasa Delia Matache si a inclus in paginile publicatiei cerceii Amethyst Tanzanite Waterfall, o cascada de cristale ce creaza un joc impresionant de reflexii prin miscarea libera a cristalelor si prinde viata la cel mai mic contact cu lumina.

cosmo

Secretul succesului bijuteriilor noastre consta in unicitatea modelelor, dar si in faptul ca sunt accesibile oricarei persoane care vrea sa straluceasca la un eveniment public sau in viata de zi cu zi, acestea fiind disponibile pe www.crystal-fashion.ro!