Sarbatorita pe 14 februarie, Ziua Indragostitilor reprezinta una dintre cele mai importante zile ale inceputului de an in care cuplurile din intreaga lume isi declara dragostea, isi fac surprize romantice, planifica escapade amoroase si isi daruiesc cadouri simbolice. Sarbatoarea il comemoreaza de fapt pe Sfantul Dwynwen, patronul indragostitilor galezi, dar intre timp a devenit o sarbatoare comerciala. Francezii catolici il sarbatoresc pe Sfantul Valentin, danezii si norvegienii celebreaza Valentinsdag, iar suedezii numesc 14 februarie, Ziua Tuturor Inimilor. In Slovenia un proverb spune ca Sfantul Valentin aduce cheile radacinilor, asa ca sarbatorea este asociata cu trezirea naturii la viata, fiind o zi in care se incep lucrarile pe campuri. Totodata, pasarile isi reiau migratia si se intorc din tarile calde, asa ca nu este de mirare ca este o zi a renasterii naturii si a dragostei. 

vday1

An de an, femeile asteapta la cele mai frumoase surprize din partea partenerilor lor, in timp ce barbatii se confrunta cu cele mai mari dileme in materie de shopping. Condorm studiilor, cele mai frumoase surprize de Valentine’s Day sunt escapadele romantice in locuri exotice sau week-end-urile prelungite in tara sau peste hotare, dar si micile cadouri precum bomboanele, buchetele de trandafiri rosii, lenjeria intima si bijuteriile.

vday2

Daca in privinta hainelor sau a lenjerie intime, barbatii au dificultati in a face alegerile potrivite, in schimb la capitolul bijuterii alegerile sunt simple: intotdeauna sunt la moda bijuteriile rosii, stralucitoare si in forma de inima cu care nu poti da gres, atunci cand vrei sa faci un cadou! Ideal ar fi sa eviti kitsch-urile si sa alegi bijuterii din metale pretioase. Daca nu iti permiti diamante, cristalele Swarovski sunt intotdeauna o alegere inspirata si mai putin costisitoare.

vday3

Crystal-Fashion®, Branding Partner Swarovski cel mai mare producator roman de bijuterii care folosesete exclusiv cristale marca„SWAROVSKI® ELEMENTS” (cristalele livrate direct din Wattens, Austria si asamblate cu furnituri proprii, sub un design personal, in atelierul din Cluj) iti propune cercei, pandantive si bratari cu simbolul inimii cu care vei impresiona orice femeie. In plus, daca ai talent si imaginatie iti poti crea propria bijuterie, dupa un design personal accesand site-ul www.crystal-fashion.ro

Aparitii Media: