Petrecerea aniversara Viva! 15 ani a reunit crema vedetelor din Romania, la palatul Mogosoaia! Majoritatea celebritatilor au respectat dress-code-ul evenimentului "Black with a touch of pink" si au optat pentru tinute glam accesorizate cu bijuterii pe masura! Crystal-Fashion a fost prezent la acest garden-party prin intermediul vedetelor Adina Galupa (KanalD), Alexandra Badoi (Antena1) si Sonia Argint Ionescu (TVR1) care au purtat cercei realizati in atelierul nostru din Cluj! 

galupaviva

Actrita Adina Galupa (KanalD) a purtat o rochie Marie Ollie intr-o combinatie inedita de fucsia si portocaliu, pe care a accesorizat-o cu cercei spectaculosi Crystalactite cu o taiatura nesimetrica cu anumite fatete neslefuite ce ofera un aer sofisticat si pretios acestei bijuterii. Cristalul este semnat de renumita casa de moda Maison Martin Margiela si este un cristal NOU lansat de fabrica Swarovski in 2014!

badoiviva

Prezentatoarea rubricii Meteo de la Antena1, Alexandra Badoi a optat pentru o rochie cu volane, creatie a designerului Alexandra Calafeteanu (totodata stilist al revistei Unica) si a preferat cercei discreti, Chaton Flower , un produs vedeta al atelierului Crystal-Fashion, realizat dupa un asamblaj cu o tehnica brevetata. Desi voluminoasa ca si constructie, greutatea acestei bijuterii este scazuta datorita constructiei de silicon. Singurul metal pe acest set este sistemul de agatare si inchidere, realizat din argint!

sonja1

Sonia Argint Ionescu (TVR1) a ales sa poarte o rochie DKNY, pe care a "electrizat-o" prin bijuterii din colectia Crystal-Fashion designed by Sonja, mai exact  modelul Feeria Cyclamen care se distinge prin combinatia de cristale in nuantele Siam, Fuchsia si Rose, montate in constructii de ciment ovale, de diferite dimensiuni, aflate in crescendo. Aspectul voluminos este bine echilibrat de lipsa de greutate a acestui model cu efect vizual grandios! 

Mai multe fotografii cu vedetele care au purtat bijuterii Crystal-Fashion la acest eveniment gasesti aici: