Carmen Negoita a realizat o sedinta foto "incendiara"! Acoperita numai cu bijuterii din cristale Swarovski multicolore, realizate in atelierul Crystal-Fashion din Cluj, Carmen Negoita a lasat "hainele si inhibitiile" deoparte si s-a lasat surprinsa, in ipostaze seducatoare de aparatul de fotografiat!    


carmen1

Fashionista, despre care au scris mari publicatii internationale precum Washington Post, Daily Mail, Harper’s Bazaar, Marie Claire si Vanity Fair a purtat bijuterii Crystal-Fashion la Saptamana Modei de la Barcelona si Londra. Ea recomanda cerceii tip stea, cascada sau candelabru, din cristale incolore, albe, turqoise, verzi, mov sau negre, inele cu pietre masive si bratari inguste sau late, incrustate cu zeci de cristale sunt alegerile bloggeritei pentru evenimentele speciale la care participa.

carmen2

“Anul acesta cuvantul de baza este opulenta. Se poarta bijuteriile masive, colierele mari, cercerii tip cascada sau candelabru. Am ales de la Crystal-Fashion cateva exemple graitoare in acest sens de care putem tine cont cand dorim sa avem accesorii de efect”, declara Carmen Negoita.

carmen3

Sedinta foto a fost realizata de Rares Pulbere, fotograf de top de origine romana, premiat la mari competitii internationale precum Conventia anuala de fotografie din Las Vegas unde participa in jur de 16.000 de fotografi din intreaga lume, locatia aleasa a fost InSpayer Batistei, hairstyle Camelia Negrea, make-up Bianca Marca.

carmen4

Aparitii Media