Imbracata in rochii de cocktail si de seara, accesorizata cu bijuterii spectaculoase de la Crystal-Fashion, bloggerita Carmen Negoita a devenit pentru o zi “turista” in Bucuresti, descoperind locuri ascunse, colturi magice si franturi din povesti demult uitate! O prezenta eterica si delicata, Carmen isi admira intr-o oglinda vintage cerceii Oval  cu pietre mari Swarovski si sitem de prindere Leverback, in montura stil vintage din tombak placat cu argint, pe furnituri din argint .

carmen1

Calatoria magica continua printr-o gradina exotica, unde vegetatia mediteraneana creeaza o oaza racoroasa in inima orasului! Carmen se indreapta spre strazile Bucurestiului vechi cu cladiri de o arhitectura impresionanta si istorii secrete, imbracata intr-o  rochie din voal de matase naturala, intr-o nuanta pastelata, accesorizata cu cercei Descending Rivoli Waterfall, unul dintre cele mai spectaculoase modele de cercei ale atelierului Crystal-Fashion.

carmen2

Ziua se incheie cu o petrecere la palat, unde Carmen Negoita opteaza pentru o rochie extravaganta, accesorizata cu cercei Full Jet waterfall, cu cristale Swarovski negre, emanand putere, incredere si o senzualitate debordanta!

carmen3


Fotograf SERGIU ZIMBLISCHI
Tinute: Cristallini
Makeup BIANCA MARCA
Coafura CAMELIA NEGREA
Locatii INFINITEA / HOTEL EPOQUE / INSTITUTUL FRANCEZ