Cunoscuta publicului de la emisiunea ProMotor (ProTV), Roxana Ciuhulescu este una dintre cele mai indraznete vedete de televiziune din Romania. Ea detine brevet de scafandru, este prima femeie civil care a zburat cu un MIG 21, are permis de pilotare a unui elicopter, s-a antrenat cu sacafandri NATO, a condus motociclete, o locomotive de tren si de metrou si...un tractor!

Devenita de curand moderatoarea emisiunii Fotbal Look de la Look TV, Roxana Ciuhulescu a adoptat un stil vestimentar sporty-chic, condimentat cu elemente feminine, precum cerceii Tripple Xilion de a Crystal-Fashion. Roxana prefera bijuteriile mici si discrete care ii dau o senzatie de confort si o nota de eleganta subtila. 

rox1

 Acesta este unul dintre cele mai populare modele de cercei ale atelierului Crystal-Fashion,  fiind disponibil intr-o multitudine de combinatii de cristale Swarovski. Mai mult, constructia de trei cristale poate fi montate pe furnituri din argint cu sisteme diferite: de la clasicul surub la Direct Leverback.

rox2

Roxana Ciuhulescu prefera si tinutele rock, asa ca cerceii Skull cu cel mai trendy cristal lansat de Swarovski: capul de mort in forma 3D intr-o nuanta de negru metalizat a fost alegerea ideala pentru a accesoriza o tinuta Diane von Furstenberg! Ne place stilul ei!