Bijuteriile Crystal-Fashion stralucesc nu numai la televizor, ci si in paginile revistelor de moda si life-style din Romania! Dedicata femeilor actuale, active si atractive, revista Cosmpolitan a inclus cerceii Mesmerize Emerald evoca romantismul unei epoci apuse, adusa in actualitate intr-o reinterpretare glam. Cristalele in forma Drop, Oval, Navette si Pear au fost armonios imbinate intr-o constructie geometrica cu aspect retro!   

cosmo

Una dintre cele mai citite publicatii din Romania, Ciao! a consemnat aparitia solistei Elena Gheorghe la RMA 2014! Aceasta a purtat o rochie de seara Bluemarine, pe care a accesorizat-o cu cercei Angelina Chaton PearCerceii Frame Angelina Princess Oval formati din doua cristale diferite (patrat si oval, incadrati intr-o rama delicata formata din cristale marunte) sunt ultra- eleganti si se potrivesc evenimentelor de gala! In plus, sunt preferatii Elenei Gheorghe, ea purtandu-i la diferite evenimente din viata publica si privata!

ciao

 Revista Spy a desemnat-o pe Alina Puscas drept castigatoare la emisiunea "Danseaza printre Stele" si a folosit imagini din prima emisiune, in care vedeta a purtat cercei de dans Crystal-Fashion, mai exact  Elegant Balroom Dance  care i-au permis sa se miste usor si sa fie in acelasi timp chic. Sunt cerce mari de dans, cu constructii voluminoase, dar usoare, special creati pentru Federatia Romana de Dans Sportiv din Romania.

spy