Emisiunea "Danseaza printre Stele" a debutat cu mult stil la Antena1. Cele mai spectaculoase rochii de seara si de dans, au fost accesorizate chiar din prima emisiune cu bijuterii Crystal-Fashion, aproape toate vedetele si coregrafele implicate in acest proiect stralucind cu cercei opulenti, realizati in atelierul nostru din Cluj! Este o mandrie si o onoare pentru brand-ul nostru, al carui dicton este "putin metal, mult cristal" sa se alature acestui proiect, luand in considerare faptul ca povestea Crystal-Fashion a plecat de la pasiunea pentru dans si pentru a realiza bijuterii special pentru cei care practica dansul sportiv de performanta! 

dansez1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Membra a juriului emisiunii, delicata Catalina Grama, cunoscuta publicului sub numele de scena Jojo a etalat o tinuta diafana, o rochie din dantela cu pene, pe care a accesorizat-o cu cercei spectaculosi, Kassandra , preferatii vedetelor din Romania precum Delia sau Alina Puscas, creati dupa ideea unei arbitre din Federatia Romana de Dans.

diana munteanu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frumoasa Diana Munteanu Niculescu se afla la prima participare la un concurs de dans televizat, ea dedicandu-si ultima perioada din viata familiei. Desi a intamplinat probleme de sanatate, inca de la prima editie, ea nu a renuntat la dans si a facut fata cu brio competitiei, remarcandu-se prin gratie si eleganta. Ea a optat pentru o tinuta de zeita greaca, pe care a accesorizat-o cu cercei candelabru Erika asamblati din elemente din argint, cristale aplicate si atarnate cu efect extravagant!

alinaalina2

Alina Puscas, prefera bijuteriile Crystal-Fashion ,atat la emisiunea "Te Cunosc de Undeva'" de la Antena1, cat si la "Danseaza printre stele". Ea a purtat cercei de dans Sabrina si Elegant Balroom Dance  care i-au permis sa se miste usor si sa fie in acelasi timp chic. Sunt cerce mari de dans, cu constructii voluminoase, dar usoare, special creati pentru Federatia Romana de Dans Sportiv din Romania.

stela1cocutza

Stela si Cocuta, doua dintre talentatele coregrafe ale emisiunii au purtat la randul lor cercei de dans. este vorba despre Balroom Queen Dance si Navette Pear, cercei realizati din cristale Swarovski de diferite forme si dimensiuni, cu o stralucire fabuloasa, dar care sunt usori si de efect!

lenaelena

Lena, sotia lui CRBL si partenera de dans a chef-ului Nicolai Tand, precum si Maria, partenera lui Cosmin Selesi au purtat cercei Navette Flower  si Faninna Dance ,cercei in forma de evantai, asamblambalti fara monturi metalice, extrem de usori, special creati pentru dansul sportiv.

cosminaCosmina Pasarin a revenit in centrul atentiei presei cu ocazia emisiunii "Danseaza printre Stele", ocazie cu care a purtat cerceii Diva Chaton Ball, cercei relativ voluminosi, dar foarte usori cu cristale navette presarate!

sandraalina

Campioana la gimnastica sportiva, Sandra Izbasa si Alina Erimia (solista si actrita) au optat pentru acelasi model de cercei de la Crystal-Fashion. Este vorba despre cercei Chaton Ball cu minunate cristale Swarovski Sapphire si Blue Zircone.

stela

Stela, partenera lui Munir (Vocea Romaniei) a stralucit cu cercei Neutral Feeria by Sonja care magnetizeaza orice privire, prin aspectul voluminos si combinatia de cristale in culori neutre, doua tipuri de griuri si negru intens. Montate in constructii de ciment ovale, de diferite dimensiuni, aflate in crescendo, aspectul voluminos al acestor cercei este bine echilibrat de lipsa de greutate a acestui model cu efect vizual grandios!

Vezi ce scrie emisiunea despre tinute si accesorii aici.