Crystal-Fashion a raspuns provocarii propuse de site-ul www.ele.ro de a participa la o sedinta foto inedita care i-a avut ca protagonisti pe Burlacul Bogdan Vladau si noua lui iubita, modelul Gina Chirila.

"Orice femeie isi doreste, in secret, un baiat rau, si orice baiat rau isi va gasi linistea, in cele din urma, langa o fata buna. Bogdan Vladau este "burlacul" cuceritor ce a pus pe jar sute de femei, iar Gina Chirila este fata buna ce i-a cucerit inima. Daca l-a si imblanzit... numai el stie.  <<Gangsta Love Story>> este un proiect pus la cale de stilistul Milona Rac-Hristov si fotograful Fabian Albert ce ii are ca protagonisti pe Bogdan Vladau si iubita lui, modelul Gina Chirila, incercand sa surprinda dinamica unui cuplu in care pericolul se impleteste cu atractia, aproape, fatala."

gina1

La acesta sedinta foto cu atmosfera retro-moderna, Gina Chrilia a purtat bijuterii Crystal-Fashion, mai exact cercei Drop Waterfalllungi, din cristale Swarovski rosii intr-o culoare intensa, care ofera stralucire si farmec oricarei femei!

colaj2

Intr-o ipostaza sexy, ce aminteste de anii '30, modelul a preferat cercei spectaculosi Swan Earrings, realizati in atelierul Crystal Fashion, din cristale Swarovski transparente, montati intr-o constructie vintage. 

Mai multe fotografii gasiti aici: http://www.ele.ro/bogdan-vladau/stiri-bogdan-vladau/pictorial-ele-ro-bogdan-vladau-si-gina-chirila-intr-un-love-story-cu-baieti-rai-si-femei-fatale-34496

Credit foto: Ele.ro