Bijuteriile Crystal-Fashion au fost admirate de aproape un milion de romani care au urmarit la TVR1 finala Eurovision 2014 si de milioane de telespectatori din intreaga lume! Sonia Argint Ionescu, vedeta postului national de televiziune care a anuntat notele acordate din parte Romaniei a purtat sambata seara cercei spectaculosi din colectia Crystal-Fashion by Sonja, imaginati de ea si realizati in atelierul nostru din Cluj!

soniae

Amurgul a fost surprins într-o bijuterie opulentă, care evocă spiritul estival și tropical. Cerceii Japan Sun înglobează cristale în nuanțe Lime, Sunflower, Rose Peach și Padparadscha, în globuri „solare”de diferite dimensiuni, care radiază precum căldura verii.

soniae2

Inainte de finala Eurovision, Sonia Argint Ionescu a incercat mai multe tinute, accesorizate cu bijuterii din aceasta colectie. Aparitia ei a fost remarcata de revista Viva! care a publicat pe site un articol dedicat acestui eveniment:

http://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/stiri/sonia-argint-ionescu-va-anunta-voturile-romaniei-la-eurovision-2014-vezi-ce-rochie-va-purta-vedeta-tvr-2337898

soniae3

Demarata la inceputul acestui an, colaborarea dintre Sonia Argint Ionescu si Crystal-Fashion® a pornit din ideea de a pune in practica o idee mai veche a vedeti TVR1 si anume de a-si completa colectia de bijuterii cu o linie de cercei spectaculosi care sa se remarce atat prin design, cat si prin calitatea produsului! Desenele Soniei au devenit realitate prin intermediul talentatilor creatori de bijuterii din atelierul Crystal-Fashion®.
   Cristalele livrate direct din Wattens, Austria de fabrica Swarovski, montura vintage Tombak, placata cu argint si elementele (tija si surub) din argint sunt elementele forte ale acestei colectii care se remarca prin calitatea finisajelor si combinatia fascinanta de nuante! 
    Linia Crystal-Fashion by Sonja cuprinde modele de cercei candelabru, realizate din cristale SWAROVSKI® ELEMENTS in diferite forme geometrice care avantajeaza orice tipologie a fetei. Mix-ul de nuante porneste de la cele clasice (Clear si Silver Shade, Black Diamond, Silver Night, Jet Hematite) si continua cu asocieri neasteptate de culori exotice: Siam, Rose, Turqoise, Chrysolite, Peridot, Fern Green, Montana, Erenite, Lime-Clear, Sahara
    Bijuteriile contin un certificat de provenienta pentru cristale, o identitate vizuala a Elementelor Swarovski cu valabilitate pe plan mondial. Descopera colectia Crystal-Fashion by Sonja pe http://www.crystal-fashion.ro/colectii-vedete/sonia-argint-ionescu.html si pe pagina de Facebook  Crystal-Fashion-designed-By-Sonja!

Aparitii media: