Echipa de stilisti ai selectiei nationale a concursului Eurovision Romania a ales pentru al doilea an consecutiv bijuterii Crystal-Fashion pentru a accesoriza tinutele spectaculoase purtate de prezentatoarele galei. Alina Serban, Ioana Voicu si Florina Ghenescu  au purtat cercei de dans creati in atelierul nostru  din Cluj, care au stralucit in lumina reflectoarelor!

euro1 

Alina Serban, frumoasa prezentatoare din Craiova a ales cercei Angelina Chaton Pear si Descending Rivoli, doua modele clasice de cercei care amplifica frumusetea naturala a oricarei femei dornica sa straluceasca prin discretie si rafinament.

alina serban1

 alina serban2

 Prezenta in culise, Ioana Voicu, prezentatoarea emisiunii "Se Zice ca..."(TVR1) si fiica parlamentarului Madalin Voicu a avut o aparitie incantatoare in rochii lungi de seara, accesorizate cu cercei de dans cu cristale Swarovski intr-un joc cromatic clasic, de alb si negru si cercei Sofia realizati dupa un celebru model de bijuterii purtati de actrita Sofia Vergara

voicu1

voicu2

Finala nationala a concursului Eurovision a fost castigata de trupa Voltaj care ne va reprezenta anul acesta la Eurovision Song Contest ce va avea loc la Viena. 

Este pentru a doua oara consecutiv cand Crystal-Fashion colaboreaza cu televiziunea nationala pentru acest gen de proiect. Detalii despre colaborarea de anul trecut gasiti aici: http://www.crystal-fashion.ro/site-media/CF_eurov/