Pastelurile dulci ne poarta cu gandul catre ciresii infloriti, boboci, muguri si flori. Inainte de Sarbatorile Pascale care sunt foarte importante pentru crestini, sarbatorim Floriile, cea mai importanta duminica cu o conotatie religioasa, inainte de Paste, dar totodata si sarbatorea celor cu nume de flori.

florii1

Duminica Floriilor se mai numeste popular si a Stalparilor (o denumire arhaica a ramurilor de pamier sau de finic cu care a fost intampinat Iisus in Ierusalim) si este totodata cea cu care se deschide Saptamana Mare.  Daca in trecut fetele se imbracau in rochii de mireasa si colindau intr-un obicei ritualic, in zilele noastre s-a pastrat numai traditia ramurilor de salcie inmugurite care trebuiesc sfintite si puse in casasi a sarbatoririi celor ce poarta nume de flori.

florii2

 

 

Margareta, Viorica, Viorela, Brandusa, Camelia, Florina, Narcisa, Ofelia, Iasmina, Lacramioara, Liliana, numele romanesti abunda de... flori, asa ca ce alt cadou mai potrivit pentru acestea decat bijuteriile inspiarte din formele armonioase si naturale ale florilor!  Natura reprezinta o sursa inepuizabila de inspiratie, de accea Crystal-Fashion, Branding Partner Swarovski, si cel mai mare producator roman de bijuterii care foloseste exclusiv cristale marca „SWAROVSKI® ELEMENTS” a lansat un „buchet floral” de bijuterii ce pot deveni cadouri perfecte pentru cele ce poarta nume de floare!

 florii3

Posibilitatile sunt infinite: de la cercei mici cu surub sau cu sistem de inchidere leverback (Chaton Flower) evoca forma daliilor sau margaretelor, la cercei de dans creati din cristale Swarovski cu forme navette, pear-cut sau oval ce iau  formele unor nuferi (Narnia, Lous, Waltz), iar cerceii lungi si opulenti (Viola, Blue Bella, Grace Emerald) sau pandantive, inele si bratari cu elemente florale! Delicate, usoare si versatile aceste bijuterii contemporane (disponibile pe www.crystal-fashion.ro) evoca funzele, petalelor de flori, mugurii si bobocii, fiind disponibile in paleta vibranta a sezonului cald: de la de la elegantul cristal transparent, pana la nuantele puternice si vegetale, precum verdele Emerald si Fern Green, albastrul Tanzanite, Saphire si Capri, nuantele de Rose, Fuchsia, Lavender si Purple Violet, precum si galbenul Sunflower. 

Aparitii Media: