Crystal-Fashion a fost prezent pe covorul rosu la cea de-a noua editie a Galei Premiilor Gopo, echivalentul Oscarurilor romanesti! Acesta a avut loc la Teatrul National Bucuresti si a reunit toata crema actorilor din Romania de teatrul si film, precum si personalitati din lumea cinematografica! Actorii Olimpia MelinteFlorin Piersic Jr.Cătălina GramaDorian Boguță, Andreea VasileMaria Dinulescu au fost doar câțiva dintre invitații ce au pășit pe covorul roșu al Galei Premiilor Gopo.

In acest context, Ana Popescu, actrita stabilita la Los Angeles, a ales sa accesorizeze o rochie de seara neagra cu cercei opulenti Crystal-Fashion, mai exact modelul Angelina Chaton Pear  cu cristale Swarovski in nuante de Emerald-FernGreen-Peridot-Chrysolite, amintind de cerceii pe care i-a purtat Angelina Jolie la Oscarurile din 2011!

gopo

In urma cu un an, Crystal-Fashion a stralucit pe covorul rosu la Premiile Gopo, alaturi de Andreea Ibacka care a ales sa poarte un model similar de cercei, dar cu un cristal mai mic si transparent!

ibacka