Ioana Maria Moldovan, vedeta AcasaTV a fost laudata de stilistii revistei OK pentru accesorizarea rochiei alese la Premiile Gopo. "Imi place ca a optat pentru o pereche de cercei masivi Crystal-Fashion, lasand sa iasa in evidenta decolteul specific rochiilor de inspiratie romana".

Ea a optat pentru cercei spectaculosi, modelul Rhada, realizati dintr-o constructie de cristale Swarovski transparente, de diferite forme si dimensiuni, montati in argint. Acestia vor fi disponibili in curand pe site-ul www.crystal-fashion.ro.

gopok

Ioana Maria Moldovan a devenit un fan al cerceilor Crystal-Fashion. Iata ce a pozat pe pagina ei de Facebook despre cerceii Waterfall de la Crystal-Fashion:

"Maine seara am o petrecere, iar cei de la Crystal Fashion (https://www.facebook.com/CrystalFashion.ro) mi-au sarit in ajutor cu trei perechi de cercei tare faini.  Acum vine partea grea, eu trebuie sa ma decid ce culoare voi asorta cu rochia neagra!? Apelez tot la voi dragii mei, ce sa aleg, albastri, rosii sau verzi?", a scris ea.

ioanam