Suntem mandri sa va anuntam ca ne-am alaturat Caravanei "Pretuieste Viata", gandita si organizata cu mult suflet de celebra Andreea Marin, caravana ce va avea loc in 14 orase din toate zonele tarii! La lansarea acestui proiect special, care a avut loc la Country Club Mihailesti, doamna Andreea Marin a daruit seturi cu cercei si pandantive in forma de inima, cu cristale Swarovski, realizate in atelierele Crystal-Fashion! 

andreea1

Bijuteriile in forma de inima, ce reprezinta simbolul Fundatiei "Pretuieste Viata", au ajuns in posesia a doua viitoare mamici, printre care Anca Lungu, prezentatoarea Observatorului de week-end de la Antena1 si membru al juriului Top Chef Junior. 

andreea2andreea2

Batuti in cristale Swarovski, cerceii Heart realizati special pentru caravana "Pretuieste Viata", in atelierul Crystal Fashion din Cluj sunt batuti in cristale Swarovski in nuanta Light Siam, prinse in ciment, reproducand simbolul inimii si au furnituri din argint!  Acestia pot fi comandati aici: http://www.crystal-fashion.ro/contacts

IATA BIJUTERIILE alese de Andreea Marin pentru campania ei: