Daca ai fata ovala, esti miniona si esti tunsa scurt, atunci cerceii micuti iti vor veni de minune! Sugestia Crystal-Fashion sunt cerceii Tripple Xilion, unul dintre cele mai de succes modele ale atelierului, realizati din cristale SWAROVSKI® ELEMENTS. 

DG_baltaoi

Miniona prezentatoare a stirilor Digi Sport, Camelia Baltoi a ales cercei Tripple Xilion in nuante de verde si turcoaz care i-au pus in valoare ochii caprui si parul blond, tuns bob. Ea si-a asortat cerceii cu camasa simpla de culoare albastra.  

DG_nedelea

 Adriana Nedelea, prezentatoarea Stirilor Digi24 a a luat parte la acordarea premiului Augustin Fratila pentru literatura, la hotelul Intercontinental, ocazie cu care a purtat cercei Crystal-Fashion Tripple Xilion in nuante de roz si lila. Cerceii au adaugat un plus de stralucire tinutei simple si totodata, au evidentiat tunosoarea asimetrica.

Cerceii Tripple Xilion pot fi realizati intr-o multitudine de combinatii si culori, la alegere din toata paleta de culori Swarovski, asa incat sa se potriveasca cat mai multor tinute.