Octavia Geamanu, prezentatoarea  Observatorului Special, de la Antena1 a  preferat bijuteriile Crystal-Fashion pentru a-si accesoriza tinutele din timpul jurnalului de stiri. Ea purtat cercei discreti, intr-o nuanta emerald si inel Rivoli in nuante de verde si turcoaz care au armonizat cu nuanta parului si a tenului. In 2014, este recomandat sa purtam bijuterii culori asociate cu Apa si Pamantul, in special in nuante diferite de verde, pentru a spori bunastarea si fericirea!

octavia1

 

In a doua zi consecutiva, tot la Antena1, Octavia a optat tot pentru cercei Crystal-Fashion. Ea a ales modelul de cercei Mini-Pear Golden Shadow pentru a accesoriza o rochie cu dungi verticale, intr-un joc cromatic de alb si negru. 

octavia2

Un pandantiv discret, in forma de lacrima ofera o stralucire suplimentara unei tinute elegante!  Cristal Pear cu o montura inalta, vintage este o alegere ideala pentriu o rochie casual, dar care poate fi purtata si seara! 

octavia3

 O bluza lila arata grozav in combinatie cu cerceii Octagon intr-un "curcubeu" de nuante de roz, lilliachiu si violet! Iata cum i-a purtat Octavia!

octavia6