Crystal-Fashion a luat parte la Caravana Scoala Mamelor, organizat de Fundatia Pretuieste Viata care s-a desfasurat in 14 dintre cele mai importante orase din Romania.Gazda evenimentului, celebra prezentatoare Andreea Marin si-a propus prin aceasta caravana sa sprijine concret victimele violentei in familie si persoanele cu dizabilitati, atat prin informatii utile, cat si fapte concrete, iar in acest fel sa le ajute sa inceapa o noua viata cu demnitate si independenta.   

andreea1


La inceputul campaniei, Andreea Marin ne-a lansat provocarea sa cream bijuterii care sa reprezinte logo-ul Fundatiei Pretuieste Viata: o inima rosie, strabatuta de o dunga argintie. Astfel, in atelierul Crystal-Fashion din Cluj s-a nascut o mini colectie de cercei in forma de inima alungita, cu cristale Chaton Swarovski, prinse in ciment colorat asortat, montura tombak, placat cu argint si furnituri din argint.

 heart1

Aceste mici inimi au ajuns in posesia viitoarelor mame care au pasit cu emotie pe scena. Bijuteriile Crystal-Fashion , realizate dupa imaginatia Andreei Marin au reprezentat un simbol al sperantei pentru un viitor mai bun!

marin3

Printesa Polonic, Anca Lungu, prezentatoarea Observatorului de week-end, de la Antena1 si fost membra a juriului Top Chef Junior a primit la randul ei o astfel de bijuterie.

marin4

 Suntem mandri si onorati ca Andreea Marin a ales atelierul Crystal-Fashion pentru a sustine aceasta campanie si suntem alaturi cu inima de viitoarele mamici!