Revelionul reprezinta una dintre cele mai asteptate petreceri ale anului! Este momentul in care facem trecerea dintre anul care a trecut si anul care va veni, in care "recapitulam"toate momentele prin care am trecut si tragem concluzii, privim cu optimism catre viitor si ne punem dorinte secrete!

Pentru Crystal-Fashion, noaptea dintre ani a fost un prilej de bucurie si de sarbatoare, intrucat bijuteriile noastre au stralucit alaturi de vedete inaparitiile lor televizate sau publice! Vedetele KanalD, Gabriela Cristea, Silvia Ionita, Bianca Pena si Teo la Revelionul KanalD, dar si pe membrele trupei Amadeus au ales sa poarte in acest moment special cercei realizati in atelierul nostru!

gabi cristea

Gabriela Cristea a ales o rochie lunga de seara, pe care a accesorizat-o cu cercei Descending Rivoli, cercei lungi construiti din marimi descrescatoare cu efect spectaculos!

silvia

Violetul a fost culoarea preferata de Silvia Ionita pentru Revelion. Ea a ales cercei in aceasi nuanta, mai exact modelul Sapphire-Tanzanite Waterfall cu cristale de forme si marimi diferite, prinse pe o tija si surub de argint!

bianca

Bianca Pena, prezentatoarea Stirilor de Week-End de la KanalD a optat pentru Chaton Rhada Earrings, cercei masivi de marime si greutate medie, intens stralucitori de maxim efect in nuantele Emerald-FernGreen.  

teo

Teo a ales cercei Angelina Pear, unul dintre cele mai populare modele de cercei ale atelierului Crystal-Fashion, fiind o aparitie feminina si eleganta! 

amadeus

Frumoasele componente ale trupei Amadeus au sarbatorit Revelionul la Cazinoul din Sinaia si au accesorizat rochii stralucitoare din paiete rosii cu cercei candelabru realizati in atelierul Crystal-Fashion