Roxana Ionescu, cunoscuta publicului si sub pseudonimul Mama Natura este una dintre cele  sexy vedete din televiziune din Romania. Prezentatoare a unor show-uri de succes la Antena1, ea a moderat in aceasta vara a doua editie a emisiunii "Splash, vedete la apa!" si a aparut pe coperta revistei TVSatelit alaturi de Pepe, purtand bijuterii Crystal-Fashion!

rox1

Daca priviti cu atentie mana Roxanei, veti remarca inelul Chaton Octagon Square, un inel mare si opulent, cu cristale chaton de diferite marimi, in ciment colorat asortat si montura subtire Tombak placat cu argint. 

roxana2

Nu este prima oara, cand Roxana Ionescu opteaza pentru bijuteriile Crystal-Fashion. In cadrul emsiunii "Splash, vedete la Apa" ea a purtat cercei mari Round Ice Queen, realizati in atelierul Crystal-Fashion.eu! Cei mai spectaculosi cercei din categoria cerceilor candelabru, iar efectul dublu "X" ofera acestei bijuterii o stralucire intensa!  

roxana3

Intr-o alta alta editie a emisiunii, ea a ales cercei Twig Cystallized Pear, un top seller al atelierului Crystal-Fashion care este oricarui tip de fata si oricarei ocazii. Cristalul este de marime mare si atarna in apropierea lobului urechii.