SELFIE-ul a fost cuvantul anului 2014 si inca mai detine suprematia si in 2015. Daca nu stiti la ce se refera, pe scurt este un autoportret pe care ti-l faci singur cu telefonul mobil si pe care il postezi ulterior pe contul de Facebook, Instagram sau Twitter! Un SELFIE nu este usor de realizat intrucat iti scoate in evidenta cele mai mici defecte, de aceea este o adevarata arta de a reusit sa iti faci un SELFIE.

Intre timp, s-au inventat machiaje speciale pentru un SELFIE cat mai reusit, gadget-uri pentru telefoanele inteligente, care te ajuta sa imbunatatesti calitatea unui astfel de instantaneu, a explodat numarul de interventii chirurgicale plastice... ce sa mai, SELFIE-ul a devenit o MANIE, dar si un instrument de marketing profitabil!

Crystal-Fashion se numara printre brand-urile "rasfatate" de vedete care isi posteaza nenumarate fotografii SELFIE in care se pot admira cele mai frumoase bijuterii cu cristale Swarovski, realizate in atelierul din Cluj! Elena Gheorghe, Ilinca Vandici, Bianca Dragusanu, Gina Pistol, Raluca Lazarut si multe alte vedete si-au postat SELFIE-uri cu cele mai frumoase bijuterii Crystal-Fashion, pe care le puteti admira in galeria de mai jos!

selfie1

Ilinca Vandici (KanalD) a preferat cercei extravaganti, foarte lungi, cu cristale de dimensiuni diferite care i-au adus un plus de stralucire, precum zambetul COLGATE!

selfie2

  Solista Elena Gheorghe a ales cercei Crystal-Fashion, Angelina Frameintr-un SELFIE ingenuu si foarte feminin!

bianca

Bianca Dragusanu a purtat cercei Waterfall si inel Chic Ring creat in atelierul Crystal-Fashion, fotografii pe care le-a postat pe contul ei de Facebook!