Crystal-Fashion by Sonja

Crystal-Fashion a lansat alaturi de Sonia Argint Ionescu, prezentatoarea emisiunilor "Vreau sa fiu Sanatos" si "Germana de la unu" prima linie de bijuterii imaginata de o vedeta din Romania. Dupa succesul inregistrat cu colierele by Sonja, vedeta TVR1 a desenat  modele de cercei care au fost ulterior realizati dupa schitele ei, in atelierul Crystal-Fashion®, Branding Partner Swarovski si cel mai mare producator roman de bijuterii care foloseste exclusiv cristale marca „SWAROVSKI® ELEMENTS”. 

sonja2

 „Eram in cautarea unei modalitati de exprimare. Intotdeauna am stiut ca adancul sufletului meu se ascunde un artist dornic sa straluceasca!”, spune Sonia care si-a inceput cariera de model si „relatia” cu lumea modei la numai 15 ani. „Íntr-o dimineata, m-am trezit cu ideea de a-mi realiza propriile bijuterii, iar sotul meu a fost a fost atat de incantat de rezultat ca m-a incurajat sa continui”. Asa s-a nascut prima colectie de coliere, realizata de Sonia care au fost apreciate de reviste de renume international, precum Elle, InStyle, Harper’s Bazaar, InStyle, Marie Claire, OK!, dar si local, Viva, Tabu.  

Anul 2014 a inceput cu o provocare noua pentru Sonia Argint Ionescu, acea de a pune in practica o idee mai veche si anume de a-si completa colectia de bijuterii cu o linie de cercei spectaculosi care sa se remarce atat prin design, cat si prin calitatea produsului! Desenele Soniei au devenit realitate prin intermediul talentatilor creatori de bijuterii din atelierul Crystal-Fashion®.

schita

 Cristalele livrate direct din Wattens, Austria de fabrica Swarovski, montura vintage Tombak, placata cu argint si elementele (tija si surub) din argint sunt elementele forte ale acestei colectii care se remarca prin calitatea finisajelor si combinatia fascinanta de nuante! 

Linia Crystal-Fashion by Sonja cuprinde modele de cercei candelabru, realizate din cristale SWAROVSKI® ELEMENTS in diferite forme geometrice care avantajeaza orice tipologie a fetei. Mix-ul de nuante porneste de la cele clasice (Clear si Silver Shade, Black Diamond, Silver Night, Jet Hematite) si continua cu asocieri neasteptate de culori exotice: Siam, Rose, Turqoise, Chrysolite, Peridot, Fern Green, Montana, Erenite, Lime-Clear, Sahara. 

 

bysonja2

 

Bijuteriile contin un certificat de provenienta pentru cristale, o identitate vizuala a Elementelor Swarovski cu valabilitate pe plan mondial. Descopera colectia Crystal-Fashion by Sonja pe http://www.crystal-fashion.ro/colectii-vedete/sonia-argint-ionescu.html si pe pagina de Facebook  Crystal-Fashion-designed-By-Sonja.