Show-ul „Danseaza printre stele” s-a incheiat aseara, marii castigatori ai premiului de 50.000 de euro, fiind Alina Puscas si coregraful Bogdan Boanta. Pe parcursul emisiunii, atat Alina Puscas, cat si celelalte concurente (Diana Munteanu, Alina Erimia, gimnasta Sandra Izbasa, Cosmina Pasarin, coregrafele Stela, Cocuta si Maria Popescu)  au purtat cercei Crystal-Fashion, atat modelele de dans, cat si cele opulente, potrivite petrecerilor extravagante! 

Ii puteti admira accesand acest link: http://www.crystal-fashion.ro/site-media/CF_danseazaprintrestele/

danseaza1

 La ultimele emisiuni ale show-ului actrita Catalina Grama (Jojo), membra a juriului emisiunii a ales cerceii opulenti cu efect extragavant! Ea a purtat la o rochie neagra, cercei Angelina Chaton Pear  intr-un joc cromatic de turcaoz cu verde Emerald. 

jojo

Co-prezentatoarea emisiunii, Lili Sandu revenita in tara din SUA, special pentru acest proiect a emenat o gratie si un sex-appeal aparte. Ea a ales cercei Crystal-Fashion pentru o aparitie memorabila ce a amintit de marile acftrite de la Hollywood!

lili

Diana Munteanu (sotia fotbalistului Radu Niculescu) a fost o prezenta eterica si feminina in emisiune. Ea a ales cercei Ascending Princess Square Baguette , cercei mari lungi de gala format din module patrate crescatoare si o bagheta de 3 cm cu constructie de cristale.


diana

Solista Alina Erimia, cunoscuta publicului din La La Band a impresionat prin stilul ei de dans, dar si prin tinutele sexy, accesorizate cu cercei Crystal-Fashion! In aceasta fotografie ea poarta Christallized Elongated Drop, un cristal urias in forma de picure de 5cm (50mm) decorat cu chatoane in forma serpuita. 

erimia