Bijuteriile Crystal-Fashion au "monopolizat" emisiunea "Te Cunosc de Undeva", de la Antena1, transmisa sambata seara, in prime-time. Prezentatoarea emisiunii, Alina Puscas a radiat intr-o tinuta glam cu paiete, pe care a accesorizat-o cu cercei mari, candelabru cu cristale Swarovski negre!

alina1

Membra a juriului, Monica Anghel a optat pentru cercei Chrystitallized De Art cu cristal urias de 5 cm decorat cu chatoane in forma serpuita, realizat printr-o tehnica speciala, dezvoltata in atelierul Crystal-Fashion!

monica

Cea mai extravaganta aparitie a fost cea a lui Alex Velea. Solistul a raspuns provocarii de a se transforma chiar in Monica Anghel si a purtat peruca si rochie, pe care a accesorizat-o cu ercei Crystallized Elongated Drop, de la Crystal-Fashion cu un cristale urias, de 5 cm decorat cu chatoane in forma serpuita!

Chiar si ziarul Libertatea a publicat un articol despre aceasta colaborare inedita: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/alex-velea-monica-anghel-a-bagat-lumea-in-sperieti-andrei-aradits-a-socat-cu-transformarea-sa-fizica-emisiune-antena-1-te-cunosc-de-undeva-482209.html

velea

Solista Delia, la randul ei membra a juriului a purtat o tinuta nonconformista la "Te cunosc de Undeva"! La mana ei am remarcat bratara lata cu trei randuri de cristale Swarovski, dispuse in zig-zag de la Crystal-Fashion!

delia

Raluka, o prezenta tonica si fresh a fost deosebit de frumoasa intr-o rochie lunga, multa pe corp, la care a purtat cercei fini, de dans in nuante de roz pal!

raluk

Exotica Elena de la Mandinga s-a facut remarcata in pictorialul de promovare a emisiunii printr-o bluza foarte decoltata, la care a adaugat o pata de culoare prin cerceii Waterfall cu cristale Swarovski in nuante de verde, de la Crystal-Fashion. Sexy, nu-i asa?!

elena