Crystal-Fashion a fost alaturi de vedetele emisiunii "Te cunosc de Undeva", de la Antena1 pe parcursul celor 15 editii care s-au desfasurat din luna februarie pana in luna mai! Rand pe rand, prezentatoarea emisiunii, Alina Puscas, membra juriului, talentata solista Monica Anghel, Andreea Banica, Nicole Cherry, Raluk, Delia, Elena de la Mandinga au purtat bijuterii spectaculoase, realizate in atelierul nostru din Cluj! Fie ca a fost vorba despre cercei, inele, bratari sau coliere, acestea au impodobit tinute spectaculoase sau au contribuit cu succes la transformarile vedetelor in adevarate personaje!  

tecuntecun2

Chiar si barbatii au purtat bijuterii Crystal-Fashion, Alex Velea fiind remarcat pentru transformarea sa de catre revista Ciao!, iar Gina Pistol s-a metamorfozat in Marilyn Monroe, demosntrand ca si cristalele Swarovski pot fi "Girl's Best Friends! Le multumim producatorilor si stilistilor emisiunii pentru sansa pe care ne-au acordat-o de a face parte din acest proiect!

Puteti afla toate detaliile despre bijuteriile purtate de vedete accesand acest link: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152112077093803.1073741851.285941383802&type=3&uploaded=1