Ilinca Vandici este una dintre cele mai atragatoare femei din Romania, iar cand frumusetea si sex-appeal-ul se imbina cu stralucirea bijuteriilor Crystal-Fashion rezultatul este spectaculos! Prezentatoarea emisiunii DPapaparazzi a ales cerceii realizati in atelierul nostru din Cluj, in ultimele trei emisiuni de la KanalD. dar sa vedem ce a ales!

ilinca1

Cerceii Ofelia au fost preferati de frumoasa Ilinca Vandici pentru a accesoriza o rochie neagra din dantela cu o alura romantica. Este o pereche de cercei realizati din cristal sew-on navette si pear, cu spatele mat, decorate cu cristale marunte.

ilinca2

O rochie verde smarald arata spectaculos cu o pereche de cercei Descending Rivoli Waterfall, unul dintre cele mai spectaculoase modele de cercei ale atelierului nostru, construiti din cristale Swarovski mici, de aceasi marime.

ilinca3

Cerceii candelabru Dalia Earrings realizati din cristale navetturi ascutite, care se continua cu cristale briolette drop suspendante, au fost ideali pentru a imbogati vizual o rochie scurta din voal de matase!