Crystal-Fashion a insotit-o pe Sonia Argint Ionescu, in aceasta vara, la cele mai importante evenimente mondene din Capitala. Printre acestea s-a numarat si party-ul, organizat de revista Viva! la palatul Mogosoaia. Vedeta TVR1 a purtat o rochie little black dress de la DKNY, sandale Burberry si cercei opulenti Feeria Cyclamen, din colectia Crystal-Fashion designed By Sonja

Tinuta Soniei a fost remarcata si de redactorii revistei Elle care au inclus-o pe vedeta in topul celor mai bine imbracate celebritati de la acest eveniment! 

viva1elle

Linia Crystal-Fashion by Sonja cuprinde modele de cercei candelabru, realizate din cristale SWAROVSKI® ELEMENTS in diferite forme geometrice care avantajeaza orice tipologie a fetei. Mix-ul de nuante porneste de la cele clasice (Clear si Silver Shade, Black Diamond, Silver Night, Jet Hematite) si continua cu asocieri neasteptate de culori exotice: Siam, Rose, Turqoise, Chrysolite, Peridot, Fern Green, Montana, Erenite, Lime-Clear, Sahara.

Bijuteriile contin un certificat de provenienta pentru cristale, o identitate vizuala a Elementelor Swarovski cu valabilitate pe plan mondial. Descopera colectia Crystal-Fashion by Sonja pe http://www.crystal-fashion.ro/colectii-vedete/sonia-argint-ionescu.html si pe pagina de Facebook  Crystal-Fashion-designed-By-Sonja.