Gala "Ce Se Intampla Doctore" care a avut loc la hotelul Hilton din Bucuresti a fost prilejul perfect pentru celebritati de a-si etala cele mai frumoase bijuterii  care le-au "luminat" chipul si le-au accentuat trasaturile fetei. Iata ce cercei au purtat!

ioana_moldovan

Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea "Povestirilor Adevarate", de la AcasaTV a avut o aparitie stralucitoare la Gala Ce se Intampla Doctore. Ea a purtat cercei Cosmic Pear de la Crystal-Fashion sub forma unui "ciorchine" de cristale Swarovski in nuante degrade. Ea a declarat pe contul sau de Facebook ca s-a "indragostit" de aceasta bijuterie. 

mada_anea

Tanara actrita Madalina Anea, a ales o pereche de cercei lungi cu cristale Swarovski, Golden Shadow in nuante de caramel si auriu cu care a accesorizat o rochita simpla, neagra. Cristale de marimi si forme diferite sunt prinse pe furnituri din argint, iar casuta ce prinde chatonul de pe lob este placat cu argint!

AncaD

Anca Dumitrescu (prezentatoarea matinalului Digi24) a fost o aparitie eleganta si rafinata la Gala Ce Se Intampla Doctore, unde a purtat cercei Crystal-Fashion, Navette Flower care i-au subliniat trasaturile clasice.