Septembrie este luna în care ne bucurăm de o paletă cromatică deosebită, culori pe care le transpunem cu uşurinţă în bijuteriile din atelierul nostru.

Echipa Crystal-Fashion® îţi recomandă cele mai delicate accesorii dar şi cele mai îndrăzneţe pentru luna septembrie. Puteţi opta pentru cristale cu cele mai fine taieturi pentru o strălucire maximă iar designul să iasa din anonimat pentru a putea ieşi în evidenţă!

Culorile predominante ce se poartă în această toamnă sunt Golden Shadow, Moonlight, Silk, Light Smoked Topaz şi Smoked Topaz, bineînţeles în combinaţie cu alte culori. Nu este o regulă să purtaţi doar aceste culori, ci puteţi să fiţi îndrăzneţe să alegeţi şi culori precum Aurore Boreale, White Patina sau Black Patina, Paradise Shine, Jet Hematite etc. Puterea unei bijuterii este nemăsurată, astfel că la o ţinută banală sau normală, aceasta poate sa devină cu totul spectaculoasă daca este completată de accesoriul potrivit!

Cea mai reprezentativă bijuterie pentru acest sezon este broşa în formă de frunză, care bineînţeles aşterne culorile tomnatice. Broşa Autumn Leaf Brooch 6,5cm se poate purta pe pălărie, în piept, pe cămaşă, pe geantă sau poţi să fii creativă şi să o porţi cum doreşti!

Brosa frunza de toamna

După cum bine ştiţi la noi puteţi găsi şi alte bijuterii si accesorii cum ar fi coliere, cercei, brăţări, accesorii de păr, breloguri. Absolut orice doreşti noi putem să realizăm la comandă. Visele tale se pot transpune acum într-un produs finit! Daca ai o idee sau o schiţă pe hârtie, noi în atelierul nostru îi putem da viaţă produsului dorit!

O dată cu venirea anotimului de toamnă , peisajul şi coloristica naturii se schimbă, la fel şi noi am îmbrăcat site-ul în culori noi ca să fim în ton cu anotimpul. Te invităm pe site-ul nostru să descoperi cele mai delicate bijuterii, ideale pentru orice ţinută de zi sau de noapte!

Mai jos vă oferim câteva propuneri de bijuterii care se asortează cu acest anotimp. Noua ne plac foarte mult...vouă cum vi se par?

                                                          

Shopping plăcut!

                                                          Echipa Crystal-Fashion®

Bijuterii de toamna