Colier SwarovskiLant Cristale SwarovskiChoker Svarovski

 

Fie că este vorba de un colier finuţ la baza gâtului sau de unul impunator care acoperă foarte bine partea din faţă, trebuie să ştii să îl alegi în funcţie de personalitatea ta, de fizicul tău şi mai ales de evenimentul la care îl vei purta.

La noi în atelier putem concepe orice fel de colier care conţine cristale Swarovski. Colegii de la Relaţii Clienţi vă pot oferi cele mai bune sfaturi cu privire la alegerea colierului potrivit pentru dumneavoastră. Din partea noastră ai tot suportul, tot ce trebuie să faci este să apelezi la noi şi te vom ajuta să alegi cea mai bună variantă pentru a scoate în evidenţă frumuseţea ta!

Colierele de purtat pe timpul zilei sunt cele care sunt de dimensiuni mici, care nu conţin foarte multe cristale şi sunt simpliste prin design. Acestea fie conţin un singur pandativ sau un cristal, cu un lănţişor simplu din argint. Pentru lănţişor puteţi opta pentru Snake Chain , Skin Chain sau Ball Chain. Pe site-ul nostru găsiţi o categorie numai cu pandative pe care le puteţi asorta la cerceii şi brăţările dumneavoastră:  https://crystal-fashion.ro/index.php/pandante.html

co SimpliCity oval f 18 gl co184

 

Bijuteriile pe care le poţi purta seara sunt mai ample ca modele şi fascinează prin design şi strălucire. De cele mai multe ori colierul dă strălucire întregii ţinute alături de o pereche de cercei şi o brăţară frumos asortate. Colierul se asortează de regulă cu rochia. Dacă aveţi un decolteu adânc, atunci puteţi opta pentru un colier care să evidenţieze şi mai tare bustul.

 

Voulcanna Necklace co199 (3)

Colier Magnum

Dacă aveţi o rochie pe gât puteţi să optaţi pentru un colier din perle pus la baza gâtului peste rochie, bineînţeles aceasta nu trebuie să fie din paiete sau alte materiale strălucitoare.

Gloria co59 ce 297

 

Pentru o rochie simplă de seară puteţi opta pentru un colier care să vă scoată ţinuta din anonimat.

Amoret Necklace clear

heathcliffe necklace

 

Puteţi de asemenea să vă puneţi în evidenţă trăsăturile şi cu un colier care se prinde pe gât sau choker pe care îl poţi asorta aproape la orice ţinută mai puţin la una sportivă.

BackBone Choker co180

co One Burst Choker co197

Toader Choker co 129 (3)

Dacă ai un gât mai lung şi mai subţire poţi opta pentru un choker mai gros, iar dacă gâtul tău este mai scurt şi mai gros, atunci poţi opta pentru un chocker mai subţire care să îţi pună în evidenţă trăsăturile delicate.

Kite Rain Choker co172

Bonny co124

Gothic Storm Necklace co68 black

Angel Wings co217 (3)

 

 

Spor la cumpărături!

Echipa Crystal-Fashion®