Afla povestea cristalelor Swarovski! Descopera bijuterii de vis!

Cu toţii am auzit de cristalele Swarovski, de frumuseţea, strălucirea şi versatilitatea lor, de multitudinea de nuanţe şi culori, asociindu-le inevitabil cu luxul şi eleganţa. Îţi doreşti o astfel de bijuterie şi, pe lângă un design deosebit, vrei în primul rând să ai garanţia calităţii şi a originalităţii piesei pe care o porţi, dar pentru asta trebuie întâi de toate să ştii ce sunt de fapt cristalele Swarovski.

CRYSTAL-FASHION-SS19-37.jpg

În 1895, Daniel Swarovski, un vizionar şi inventator din Boemia, s-a mutat în Wattens, sătuc tirolez din Austria, luând cu sine cea mai recentă invenţie a sa: o maşină de tăiat şi finisat cristale pentru bijuterii. Acesta a fost momentul care a revoluţionat lumea modei şi, în scurt timp, Swarovski a ajuns să fie leader mondial în producerea de cristale de înaltă calitate destinate industriei fashion, de bijuterii şi, mai recent, pentru obiecte de iluminat, elemente arhitecturale sau design de interior.

Bijuterii Crystal-Fashion® made with SWAROVSKI® ELEMENTS

Astăzi, compania de familie este prezentă în peste 120 de ţări, având profit de bilioane de dolari. Fabrica din Austria produce cristale atât pentru linia proprie de bijuterii Swarovski, (vândute în Swarovski boutique în mall-uri), create şi asamblate de designerii Swarovski folosind design şi furnituri proprii, cât şi pentru a le distribui partenerilor agreaţi, din întreaga lume.

În Romania, Crystal-Fashion® este Branding Partner Swarovski şi cel mai mare producător român de bijuterii care foloseşte exclusiv cristale marca „SWAROVSKI® ELEMENTS”.Cristalele sunt livrate direct din Wattens, Austria, în atelierul companiei din Cluj. Rezultatul? Bijuterii create şi produse doar în atelierele Crystal-Fashion®, sub licenţa Swarovski, folosind aceleaşi cristale, dar cu un design şi furnituri creaţii proprii. Licenţa presupune nu doar garanţia calităţii superioare, ci şi dreptul de folosire descriptivă a mărcilor Swarovski şi folosirea etichetei “Made with SWAROVSKI® ELEMENTS” alături de fiecare bijuterie a mărcii Crystal-Fashion®. Acest „TAG”, folosit de doar trei mărci din România, serveşte ca şi certificat de provenienţă pentru cristale, o identitate vizuală al Elementelor Swarovski cu valabilitate pe plan mondial.

TAG nou de licenta Swarovski 2015 bijuterii swarovski

Crystal-Fashion® oferă cea mai largă gamă de cristale, folosind tehnici de asamblare cu tehnologie dezvoltată, astfel încât poate realiza orice model, după imaginaţia clientului. Această creativitate liberă oferă mărcii o identitate proprie, diferenţiind-o de alţi producători, putând oferi resellerilor nu numai produse aflate în colecţie, ci şi exclusivităţi create dupa dorinţa acestora.

Descoperă minunatele bijuterii Crystal-Fashion® made with SWAROVSKI® ELEMENTS pe http://www.crystal-fashion.ro/ şi pe pagina de Facebook CrystalFashion.eu. cât şi pe Instagram @crystalfashion.ro

CRYSTAL-FASHION-SS19-44

Crystal-Fashion® – când limita creativităţii este PROPRIA TA imaginaţie!

Marca Crystal-Fashion® proprietatea Companiei Brosch, este o marcă de bijuterii şi accesorii create după ideile atelierului propriu dar şi după imaginaţia şi cererea clienţilor! Furniturile (părţile metalice) folosite sunt cele mai moderne şi special create pentru marca noastră Crystal-Fashion®. Marca nu comercializează produse finite ale altor producători! Bijuteriile sunt create şi produse doar în atelierele proprii!

Datorită extinderii producţiei în serie, experienţei şi multiplelor tehnici folosite, marca „Crystal-Fashion®” a obţinut licenţa Swarovski. Astfel încât foloseşte exclusiv cristale marca SWAROVSKI® ELEMENTS”.

logo_crystal_fashion