Invitatie la dans

In perioada 1-2-3 aprilie 2016 Sala Polivalenta din Bucuresti va fi gazda celui mai important eveniment international de dans sportiv din Romania: DanceMasters. Cei mai buni dansatori romani se vor intrece cu elita dansului sportiv mondial pentru trofeele DanceMasters, la categorii de varsta ce incep de la 6 ani si pana la 55 de ani. Ca de obicei interesul maxim va fi atras de cea mai spectaculoasa categorie de varsta, Adultii (19-35 ani). Cei care vor include evenimentul in programul lor de weekend vor avea ocazia sa admire performantele perechii Campioane Mondiale la dansurile Latino-americane, Gabrielle Gofredo – Anna Matus si a locului 3 mondial la sectiunea Standard, Francesco Galuppo – Debora Pacini.

 Organizatorii au inclus in program, ca de obicei, si momente de show de dans, anul acesta invitatii fiind chiar Campionii Mondiali en-titre la Showdance Latino, Roman Ciflicli - Mirona Gliga. Da, Romania a castigat anul trecut, la Chengdu, in China, tilul mondial la aceasta disciplina a dansului sportiv. Cei doi sportivi din Reghin ne vor prezenta chiar coregrafia castigatoare a titlului mondial, care se intituleaza Roman’s Touch. Cei doi Campioni ne vor prezenta si un al doilea show de dans latino, un moment de Flamenco.

 Si tot conform traditiei, spectatorii insisi vor fi invitati sa paseasca pe ringul de dans la Momentul de Dans al Publicului, car va avea loc in fiecare seara, in timpul Galelor care vor incepe la 19:30.

 Pentru cei interesati, biletele pot fi achizitionate on-line din reteaua myticket.ro, sau, chiar in zilele evenimentului, de la casa de bilete a Salii Polivalente.

1.Crystal-Fashion® cu stand la DanceMasters!

Crystal-Fashion® va expune cele mai frumoase bijuterii de dans la cea mai bine cotata competitie
internationala de dans sportiv din tara. Cum v-am obisnuit in fiecare an, atelierul nostru este sponsor activ
al evenimentului. ...ne vedem la Polivalenta in acest WE!