Acum este timpul sa ii arati cat de mult o iubesti si cum altfel daca nu sa ii cumperi cele mai stralucitoare bijuterii care sa ii scoata in evidenta si mai mult frumusetea.

Pentru barbati este poate mai greu sa se orienteze asupra unui cadou insa noi il putem indruma! Tocmai de aceea, cu ocazia acestei sarbatori, am creat pe site-ul nostru o categorie ,,Valetines”. Pe langa aceasta categorie, colegele de la relatii clienti va pot ajuta si mai mult, ele fiind cele care stiu cu siguranta ce si-ar putea dori orice femeie de la o bijuterie!

Femeile indragesc bijuteriile si niciodata nu sunt destule, intotdeauna un accesoriu nou este bine venit, deoarece acesta face ca orice tinuta sa iasa din anonimat.

Si daca nu stii ce mesaj sa ii atasezi bijuteriei achizitionate tot noi avem si cateva sugestii pentru tine! Mai jos ai cateva idei creative de mesaje de dragoste prin care iti poti exprima iubirea<3

Inel ValentinesCercei Valentinesbijuterii valentinesBratara inima

 

Mesaje de Valentine’s Day:

,,Nu trebuie sa iti fac un cadou ca sa stii cat de mult te iubesc, insa acest cadou este dovada ca imi doresc sa te vad zambind mereu!”

,,Te iubesc si am sa ti-o demonstrez in fiecare zi!”

,,Happy Valentine’s Day! Sa ai o zi asa cum ti-o doresti! Sper ca acest cadou sa te bucure!”

,,Zambetul tau este cel mai frumos lucru, sper ca acest cadou sa te bucure si mai ales sa te faca sa zambesti! Te iubesc!”