Cariere - Crystal-Fashion®
loading

Cariere

Bine ai venit în echipa Crystal-Fashion®!
Suntem un atelier dedicat producției de bijuterii excepționale, conturând eleganța și rafinamentul în fiecare piesă. La Crystal-Fashion®, ne mândrim cu utilizarea exclusivă a cristalelor premium marca Swarovski®, aducând strălucire și finețe în fiecare detaliu.
Căutăm mereu să extindem familia noastră, invitând pasionați de frumos și artizani talentați să se alăture echipei noastre în producția de bijuterii. În atelierul nostru, fiecare piesă este lucrată cu atenție la detalii, iar rezultatul este o colecție excepțională de bijuterii care încântă și impresionează.
Dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă dedicată, creativă și plină de pasiune pentru frumos, te invităm să aplici pentru una din posturile noastre deschise. La Crystal-Fashion®, vei avea oportunitatea să îți dezvolți abilitățile într-un mediu stimulant și să contribui la crearea unor bijuterii care își găsesc locul în inimile clienților noștri din întreaga lume. Alătură-te nouă și fii parte din povestea noastră strălucitoare!

Avem poziții disponibile și suntem nerăbdători să primim CV-ul tău pe office@crystal-fashion.ro

1. Relatii Clienti-Asistent Vanzari
2. Bijutier-Asamblator Cristale