----INVENTAR----

Ok

Cristale Swarovski, Accesorii Argint, Bijuterii Crystal-Fashion

0

Nu aveti nici un produs in cos..

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul dvs. de cumparaturi.Brosch & Co Marketing S.R.L. a fost înființată în anul 2004. Ideea afacerii noastre a venit din dorința de a furniza dansatorilor de dans sportiv accesorii pentru ținutele lor în cadrul evenimentelor sportive. Lipsa accesoriilor pentru acest sport minunat era o problemă la aceea vreme și noi am vrut să sprjinim această activitate și să îi aducem un plus de valoare. Suntem mândri suporteri ai Federației Române de Dans Sportiv (F.R.D.S.) și comercializăm peste 3.000 de modele de bijuterii sub de motto-ul: „Puțin Metal și Mult Cristal”.
La acest moment, compania noastră este importator direct de cristale marca: „SWAROVSKI® ELEMENTS”. Cristalele sunt fabricate de către Compania SWAROVSKI AG și livrate din Wattens Austria la atelierul nostru din Cluj-Napoca.
Cristale sunt asamblate de către Compania Brosch & Co Marketing sub marca proprie Crystal-Fashion®, înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (O.S.I.M.). Furniturile, modelele și designul sunt originale și au fost elaborate de atelierul nostru în decursul multor ani de experiență.
Suntem o echipă tânără care datorită experienței, a situațiilor inedite și a obstacolelor depășite am ajuns să creăm cele mai ingenioase soluții tehnice. Ne remarcăm prin prisma faptului că oferim o gamă largă de cristale și utilizăm tehnici de asamblare dintre cele mai diverse. Talentul nostru constă  în înfăptuirea modelelor care se află ascunse în imaginația clienților noștri.
Topul firmelor din România a fost realizat conform datelor de bilanț depuse în anul 2018.
BROSCH & CO MARKETING SRL s-a clasat pe:
Locul 1 în Top Afaceri România, județul CLUJ pentru domeniul 3213: Fabricarea imitațiilor de bijuterii și articole similare conform bazei de date www.ListaFirme.ro
Profesionalismul și managementul eficient au condus afacerea noastră în Topul Câștigătorilor.
Cu siguranță rezultatele noastre merită să fie expuse și admirate.
Felicitări echipei pentru performanța obținută!