----INVENTAR----

Ok

Cristale Swarovski, Accesorii Argint, Bijuterii Crystal-Fashion

0

Nu aveti nici un produs in cos..

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul dvs. de cumparaturi.
Te-ai întrebat vreodată care este diferența între marca SWAROVSKI și cristale SWAROVSKI?
--Brandul SWAROVSKI, cu simbolul lebedei, recunoscut la nivel internațional este atribuit NUMAI bijuteriilor SWAROVSKI, creație și producție proprie.
--Cristalele SWAROVSKI produse încă din anul de înființare 1895, în fabrica din Wattens-Austria, sunt folosite de către brandurile locale ca materie primă, iar design-ul fiecărei bijuterii le aparține în totalitate. De aici și denumirea actuală “Embellished with crystals from Swarovski”. Logo-ul rotund "Crystals from Swarovski" este destinat partenerilor de Ingredient Branding, afiliați în programul exclusivist pentru producători și branduri de top.
1)      Swarovski Boutique (Lebăda) înseamnă Cristale Swarovski asamblate în bijuterii proprii, marca SWAROVSKI.
2)      Crystal-Fashion® made with SWAROVSKI® Crystals înseamnă marcă producătoare de bijuterii folosind doar Cristale Swarovski,  producție și modele proprii realizate sub licența Swarovski.
   ”TAG”-ul cu hologramă servește ca și certificat de originalitate.
   O marcă licențiată are posibilitatea de a crea colecții proprii, după ideile clienților și pune la dispoziția resellerilor nu numai produse aflate în colecție, ci și exclusivități create după dorința acestora.
   Această creativitate liberă ne oferă o identitate proprie, numită: "Crystal-Fashion®".