----INVENTAR----

Ok

Cristale Swarovski, Accesorii Argint, Bijuterii Crystal-Fashion

0

Nu aveti nici un produs in cos..

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul dvs. de cumparaturi. 
10 caracteristici ce ne diferențiază categoric de alți producători:

1. INOVATIA: Construcția în Silicon. Tehnica cu care ne-am lansat în anul 2007, a devenit o adevărată vedetă în asamblare: „construcția pe silicon transparent”. Cristale asezate în diferite forme, fără metal, prinse doar în silicon transparent. Această inovație a mărcii noastre oferă posibilitatea creării unor forme voluminoase și foarte ușoare de purtat. Bijuteriile devin compacte, confortabile și singura parte metalică folosită este sistemul de prindere. Bijuterii astfel create sunt perfecte pentru dansul sportiv.

2. CONSTRUCTIE IN CIMENT.  Punctul nostru forte este construcția de cristale în ciment și cristalizarea cristalelor mari. Realizăm bijuterii spectaculoase decorand cristale mari cu cristale mărunte.

3. MULTIPLE SISTEME DE INCHIDERE.  Văzând cu ce dificultăți de lob se confruntă clientele noastre, am dezvoltat în timp diferite sisteme de prindere pentru toate problemele de lob: gaura prea lateral plasată, gaură lărgită, lob foarte subțire ce nu suportă greutate și nici volum etc. Puteti alege atat modelul cat si prinderea potrivita in functie de tipul lobului: Leverback (mini, medium, large, direct, hang-on, hole-covering)  Earpin+ Earpost,  Earpin+ Clips, Clips fara pin, EarCuff etc...)

4. DEGRADEURI.  Suntem specializați pe degradeuri fine. Constructiile noastre sunt realizate din multe marimi de cristale, ce se închid sau se deschid treptat, creând astfel un degrade perfect.

5. COMENZI SPECIALE. Ne ambiționează cererile speciale, cu provocare tehnică. De aceea, preluăm comenzi de bijuterii complexe după schița efectuată de mâna clientului. De asemenea, la nevoie combinăm diferite tehnici de producție într-o singură bijuterie. Totuși cea mai mare facilitate oferită de atelier este preluarea comenzilor speciale ca și propunere de produs. Astfel, clientul nu are nici o obligație, ne trimite desenul sau poza cu produsul dorit, noi îi realizăm unul sau mai multe prototipuri, ca apoi clientul să aibă libertatea să decidă dacă dorește să achiziționeze produsul sau nu. Un model vandabil va fi denumit chiar după numele clientului.

6. BIJUTERII PE PIELE. Cercei candelabru voluminoși pe piele cu greutate scăzută. Este o adevărată inovație tehnică cu care am reușit să reproducem modele uriașe de cercei candelabru folosind cât mai puțin metal. Am dezvoltat deja o serie spectaculoasă de cercei mari candelabru cu cristale presate pe piele întoarsă. Cerceii sunt adevărate opere de artă din punct de vedere tehnic, deoarece combină tehnicile din toate departamentele atelierului nostru. Un astfel de cercel poate trece pe la toate departamentele pe rând: sudură, lipire, ciment, presare, asamblare si curatare.


7. REVANZATORI.  Atelierul nostru produce o gamă extrem de largă de bijuterii. Majoritatea sunt realizate după cereri. Oferim spre reselling toată gama de produse. Cu cât un Reseller poate reveni lunar cu comenzi de valori crescătoare cu atât îi putem oferi preț mai mic de achiziție, adică discount din ce în ce mai mare. Discountul este negociat în funcție de vechime, suma achizițiilor și frecvența comenzilor. Unui reseller oferim instruire și toate materialele vizuale pentru publicitate, în mod gratuit, cu condiția să nu comercializeze mărci și produse similare cu ale noastre. Printre colaboratorii noștri de succes se numără Henkel, Beiersdorf, Gedeon Richter, Cora Hypermarchet Romania etc.

8. PRODUCTIE SUB LICENTA SWAROVSKI.  Crystal-Fashion® este marca producatoare de bijuterii sub licență Swarovski. Cristalele vin din fabrica Swarovski din Wattens și sunt asamblate în atelierele noastre, după dorința clientului, sub licență Swarovski. Certificatul cu hologramă ce se regăsește lângă fiecare bijuterie Crystal-Fashion®, este dovada autenticității cristalelor, un certificat de proveniență și licență oferit de către fabrica Swarovski mărcii noastre. Toate produsele atelierului nostru se livrează în cutiuța cu brand, alături de certificat de garanție pentru 6 luni și ”TAG”-ul Swarovski. Deoarece suntem 1 din cele 2 mărci cu această facilitate în România, ne obligăm nu numai la o asamblare impecabilă cât și la o producție cu responsabilitate.


9. PRODUCTIE PROFESIONALA.  Bijuteriile Crystal-Fashion® sunt produse exclusiv in atelierul nostru. Scheletele, negativele, prelucrarea metalului, galvanizarea si asamblarile sunt toate realizate in atelierul nostru. Tehnicile de productie sunt profesionale si materialele folosite sunt premium. Puritatea argintului, monturile cu pereti mega subtiri, slefuirea super fina, cristalul cu cea mai mare claritate fac din bijuteria Crystal-Fashion® o bijuterie premium. Nu in ultimul rand, ne mandrim cu o echipa formata in proportie de 90% din fete :) .


10. DIVERSITATE. Crystal-Fashion® detine o gama de peste 8.000 de articole. Bijuterii Business, Corporate, Acesorii de Mirese sau de Dans Sportiv, sau chiar bijuterii aflate in trend, toate se gasesc la noi pe site sau in Showroom. In cazul in care ne lipseste vre-un model, se va realiza imediat ce un client ne cere. Suntem cu atat mai buni cu cat clientela noastra devine mai diversificata!