----INVENTAR----

Ok

Cristale Swarovski, Accesorii Argint, Bijuterii Crystal-Fashion

0

Nu aveti nici un produs in cos..

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul dvs. de cumparaturi.FOTOGRAFIILE
Fotografiile ce reprezintă produsele pe pagina atelierului sunt poze profesionale realizate special pentru marca noastră. Toate pozele sunt cu copyright (drept de autor) și sunt proprietatea companiei noastre. În situația unor colaborări, pozelele atelierului Crystal-Fashion® vor fi oferite, în format electronic și cu anumite condiții, și nu se vor copia de pe website.
Fiecare reseller are obligația de a folosi fotografiile exact în felul în care acestea s-au primit. Fiecare poza conține produsul alături de cele 2 mărci: Crystal-Fashion® și Swarovski. Nu se permite ștergerea mărcilor de pe poze sau folosirea logo-ului Swarovski fără să aibă alături marca licențiată asamblatoare. Logo-ul Swarovski reprezinta un element de cristal, ce se regăsește în componența bijuteriei.  Bijuteria este un produs finit al mărcii Crystal-Fashion®.
Fiecare revânzător al mărcii noastre, se obligă să utilizeze aceași descriere de produs care se regăsește pe pagina atelierului nostru. În caz contrar garanția produsului îți pierde valabilitatea și se retrage dreptul de folosire al pozelor. Obligatiile referitoare la folosirea mărcii Swarovski doar alături de marca licențiată sunt impuse de către Swarovski International Distribution AG prin contractul nostru de branding.
Drept de folosire pentru aceste imagini au doar revânzătorii mărcii noastre. Revânzătorilor care comercializează și altă marcă de bijuterii care s-ar putea să se confunde cu marca și produsele noastre (indiferent că acele bijuterii sunt produse cu sau fără licență Swarovski) li se retrage acest drept imediat ce se constată prezența altor produse similare sau nu va fi acordat dreptul de utilizare al fotografiilor noastre.