Cristale Swarovski, Accesorii Argint, Bijuterii Crystal-Fashion

0

Nu aveti nici un produs in cos..

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul dvs. de cumparaturi.Confirmarea Licenței mărcii noastre de către fabrica Swarovski:

După semnarea contractului de Branding cu Swarovski, compania noastra a primit „drept de producție sub licența Swarovski”. Marca Crystal-Fashion® a fost recunoscută ca și Branding Partner Swarovski, fiindu-i alocat următorul număr de identificare: 164 7261.
Pe lângă garanția calității superioare, licența confirmă și o producție într-un mod profesional, dreptul la folosirea descriptivă a mărcilor Swarovski și folosirea „TAG”-ului alături de fiecare bijuterie a mărcii noastre. „TAG”-ul servește ca și certificat de proveniență pentru cristale și o identitate vizuală a Elementelor Swarovski cu valabilitate pe plan mondial. „TAG”-ul din carton crem sidefat și, din anul 2016, ”TAG”-ul cu holograma, garantează că bijuteria alături de care se află conține cristale originale Swarovski, iar aceasta este produsă sub marcă licențiată.
Suntem printre puținele companii căreia ni s-a acordat dreptul de folosire a acestui „TAG” cu holograma! Mai multe informații despre Cristalele Swarovski și compoziția lor găsiți pe pagina oficială :http://www.swarovski-elements.com/crystals/advanced-crystal/corporate-responsibility.en.html